soberpl napisał(a):a może istnieje jakieś inne wytłumaczenie?
Krs-01 napisał(a):Tu chodzi oto ze np. jeden telefon moze odtwarzac 24-tonowe dzwonki a inny nie. Ot cala filozofia
soberpl napisał(a):Okazało się ,że niektóre dzwonki nie działają
TELEPATYCZNY napisał(a):Odgrywała bodaj tylko dzownki do 10kb.
Kłapouchy napisał(a):Krs-01 napisał(a):Tu chodzi oto ze np. jeden telefon moze odtwarzac 24-tonowe dzwonki a inny nie. Ot cala filozofia
Krs-01 napisał(a):no to moze u ciebie sie dzieja takie cuda... mi np. 40 tonowe dzwonki nie dzialaja na n6020 ....
Krs-01 napisał(a):i jezeli mozna sprostowac twoja wypowiedz to to co napisalem jak juz to jest POMYLKA a nie glupota.....
Kłapouchy napisał(a):Krs-01 napisał(a):no to moze u ciebie sie dzieja takie cuda... mi np. 40 tonowe dzwonki nie dzialaja na n6020 ....
nokia6020 można tak przerobić że mp3 czyta ale co do polifonii 40 tonowej to nie mam pojęcia
Krs-01 napisał(a):i jezeli mozna sprostowac twoja wypowiedz to to co napisalem jak juz to jest POMYLKA a nie glupota.....
ja już nie wspomne o Twoich wypowiedziach![]()
Krs-01 napisał(a):na mp3 ? tzn jak ? :>
Kłapouchy napisał(a):Krs-01 napisał(a):na mp3 ? tzn jak ? :>
modyfikacja hardwarewięcej nie mogę powiedzieć bo ja tego nie robiłem ale widziałem
edit: co to tego wyżej to przepraszam, źle zrozmiałem TWOJE intejcje w wypowiedzi, myslałem że jest do do mnie skierowane, zle doczytałem, PRZEPRASZAM
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości