Próbowałem wpisywać wygenerowane kody, ale to nic nie dawało. Zacząłem czytać na forach i odkryłem, że istnieje program zwalczający tego typu wirusy - to ComboFix (Trojan/Weelsof).
Program można pobrać ze strony: download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe (link bezpośredni).
Po pobraniu instalujemy go na Pen Drive lub inne urządzenie przenośne (ja działałem na "pen drajwie')
Urządzenie z zainstalowanym programem wkładamy do zainfekowanego komputera. Startujemy system od zera, na samym początku klikając 2x F8. Otworzy nam się czarne okno z białą listą ("Tryby awaryjne"). Wybieramy "Uruchom w trybie awaryjnym z wierszem poleceń.
Logujemy się do normalnie używanego konta. Do wiersza poleceń (cmd) wpisujemy polecenie "F:/ComboFix.exe" (F:/ - dysk wymienny na którym znajduje się dany program, możemy napotkać inne oznaczenie) i klikamy Enter.
Instalujemy program i pozwalamy mu na swobodne działanie. Po ok. 10-20 minutach program powinien zakończyć działanie i otworzyć nam plik "log.txt", w którym możemy podejrzeć usunięte pliki.
Restartujemy komputer. Wszystko działa jak należy.
Powyższe kroki znalazły zastosowanie w Windowsie 7.
Mam nadzieję, że pomogłem.