• Ogłoszenie:

Divany do samochody

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Divany do samochody

Postprzez Riki22 08 Lip 2026, 12:11

reklama
Jakie rozwiązanie sprawdziło się u Ciebie najlepiej, jeśli chodzi o trwałe dywaniki samochodowe, które dobrze przylegają do podłogi, są łatwe w czyszczeniu i radzą sobie z błotem oraz wilgocią?
Riki22
~user

Dołączenie: 26 Lip 2024, 18:49

Divany do samochody

Postprzez StanisławSzymański 08 Lip 2026, 12:12

Przetestowałem kilka różnych opcji i największą różnicę zrobiły dywaniki dobrze dopasowane do konkretnego modelu auta. Są stabilne, łatwe do utrzymania w czystości i dobrze chronią wnętrze.
StanisławSzymański
~user

Dołączenie: 15 Sie 2024, 23:01

Divany do samochody

Postprzez mohames33 08 Lip 2026, 12:13

Mój Jeep w końcu dostał porządne wycieraczki, bo wcześniejsze to była jakaś tania guma, która ciągle się przesuwała. Znalazłem https://evatopcar.pl/jeep/ i jestem mega zadowolony z tego, jak dobrze to trzyma się podłogi. W regionie Polska takie rozwiązania sprawdzają się najlepiej, bo nie straszne im żadne błoto czy woda. Auto od razu wygląda w środku dużo lepiej, a sprzątanie to teraz dosłownie chwila. Dobry sprzęt w rozsądnej cenie.
mohames33
~user

Dołączenie: 24 Cze 2023, 20:27

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości