Jednak nie jest to takie proste jak myslalem. Z tego rozgaleznika wychodza 2x molexy 4 punktowe z 3 drutami. A kable ktore byly z karta graficzna to 6-punktowy (5 drutow w srodku) box polaczony do znowu 4 punktowego molexa z 3 drutami. Nijak nie idzie tego ze soba polaczyc. Mam jeszcze dwa dluzsze kable od plyty glownej ktore zaczynaja sie takim samym boxem ale z 4ema drutami i rozgalezia sie szeregowo na 3 female molexy, jakby do podlaczenia kilku dyskow twardych. Problem w tym ze ten 6cio slotowy boxik na poczatku ma w srodku tylko 4 druty, nie wiem czy da tak rade.
Dodano 21.03.2011 20:01:09:
tak wyglada wejscie na power na karcie. do tego mam ten rozgaleznik co pokazales wczesniej:

i do tego dwa kable z wtyczkami z jednej strony molex cztery slotowy i z drugiej takie jak ma wejsc do karty. o:
Dodano 21.03.2011 20:05:05:a tak wygladaja (dokladnie tak) kable wychodzace z dwoch czerwonych slotow zasilacza dedykowanych pod karte. tzn te koncowki wchodza do karty, te od strony zasilacza sa takie same - dwa poziomy 3 pinow (bez tego odgalezienia 2 pinowego, nie wiem co to jest, ale tez go mam od strony karty na jednym z kabli)
Dodano 21.03.2011 21:35:53:Prosze o pomoc :O
Dodano 22.03.2011 16:39:22:tak wyglada tyl zasilacza, czerwone sloty sa dedykowane pod grafike i niestety obydwa zajmuje karta ktora juz jest zainstalowana. jak to rozdzielic?