STRINGER napisał(a):ja miałem na mysli tę kartę:
wiem ze dwujajowca miales na mysli

STRINGER jak myslisz czy autor miał standardowe ustawienia karty i chlodzil karte cieklaym azotem

STRINGER napisał(a):ja miałem na mysli tę kartę:

nevesu napisał(a):jak się pytałem żadnego limitu nie było

Bo ja overclockingiem zajmuje sie troche czasu i ciesze sie z tych wszystkich rekordow, tylko zawsze jest takie pytanie: Co z tego dla zwykłego uzytkownika?
 Bo ja overclockingiem zajmuje sie troche czasu i ciesze sie z tych wszystkich rekordow, tylko zawsze jest takie pytanie: Co z tego dla zwykłego uzytkownika?
 A wyniki z 3DMark-ow do niczego sie nam nie przydadza...
 A wyniki z 3DMark-ow do niczego sie nam nie przydadza...
czy ktos sie moze pochwalic takimi wynikami

widac koles lubi bawic sie w o/c a punkty w 3dmarku sa odzwierciedleniem jego wynikow przynajmniej ja tak mysle. i nie uwazam ze ktokolwiek sie chwali ile ma punktow i itd moim zdaniem warto cos takiego pokazywac zeby pokazywac innym uzytkownikom kompow ze jest cos takiego mozliwe i jak to zrobic.
 widac koles lubi bawic sie w o/c a punkty w 3dmarku sa odzwierciedleniem jego wynikow przynajmniej ja tak mysle. i nie uwazam ze ktokolwiek sie chwali ile ma punktow i itd moim zdaniem warto cos takiego pokazywac zeby pokazywac innym uzytkownikom kompow ze jest cos takiego mozliwe i jak to zrobic.

freestyler napisał(a):ze jest cos takiego mozliwe

MUTOPOMPKA napisał(a):Tylko chłodzonko "inne":

kajtekjr napisał(a):Hehe.. ciekawe jakie temperatury były by przy normalnym chłodzeniu....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości