Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

counter-strike • programosy.pl

• Ogłoszenie:

counter-strike

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Counter-Strike

Postprzez hubert903 19 Maj 2008, 20:11

siemanko mam takie pytania w sprawie czitow do Cs'a 1.6 i source gdzie moge znalesc jakies ciekawe i z wyjasnieniem jak je wstawic nie nie myscie sobie ze gram na czitach ale niekiedy jest tak ze admina nie ma fajnie sie z innymi gra a wchodzi taki cenzura!..... czit i nas wkurza dajcie nie wiem jakies linki lub powiedzcie mi co i jak z gory dziex.pozdro[b][/b]
hubert903
~user

Dołączenie: 08 Maj 2008, 12:17

Postprzez kajtekjr 19 Maj 2008, 20:14

tutaj cheatów nie dostaniesz..!
Fotografia motoryzacyjna ---> WWW
Awatar użytkownika
kajtekjr
~user

Dołączenie: 06 Paź 2005, 15:39
Miejscowość: Września
Pochwały: 306

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości