bo inne mapy wieksze gdzie trzeba wgrac jeszcze grafike itp do innych folderów dziala aale czesto mam w nich errory... tekstury nie widac itp
posiadam CSS Non Steam

Łukasz Angowski napisał(a):Czy mozna na non steamie dać kicka nie będąc na swoim serwerze,tylko powiedzmy kumpla,i znamy jego rcona???

breko napisał(a):Łukasz Angowski napisał(a):Czy mozna na non steamie dać kicka nie będąc na swoim serwerze,tylko powiedzmy kumpla,i znamy jego rcona???
Mozna

rcon_password tutaj_passowordrcon kick "nick"

Zauwazylem ze przy dzwiekach sie zacina np. koles mowi counter terrorist win to w polowie zdania zaciecie... albo gdy wyjmuje granat slychac ten dzwiek przy wyjmowaniu i zaciecie .... Czy to wina csa ?? Przegladalem na stronie i mam wszystkie dobre sterowniki na karte dzwiekowa i na karte graficzna. Wymagania spelnia moj komp bo ma 1024 RAM, 256 RAM karty graficznej i procesor 2,1 GHz
 Zauwazylem ze przy dzwiekach sie zacina np. koles mowi counter terrorist win to w polowie zdania zaciecie... albo gdy wyjmuje granat slychac ten dzwiek przy wyjmowaniu i zaciecie .... Czy to wina csa ?? Przegladalem na stronie i mam wszystkie dobre sterowniki na karte dzwiekowa i na karte graficzna. Wymagania spelnia moj komp bo ma 1024 RAM, 256 RAM karty graficznej i procesor 2,1 GHz

Łukasz Angowski napisał(a):Gdzie zaznaczyc ze pomogles??
 Zreszta to nie twój temat wiec plusika mi nie dasz nawet jesli bardzo chciałbys
 Zreszta to nie twój temat wiec plusika mi nie dasz nawet jesli bardzo chciałbys 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości