Fan4T!c napisał(a):A jak "nażywca" zainstaluje to ściągnięte sterowniki to coś sie może stać?
Zrobi sie misz masz i nic z tego nie bedzie... Bo chcesz instalowac starsze na nowsze..
 W druga strone z starszych na nowsze jeszcze ujdzie..

Fan4T!c napisał(a):A jak "nażywca" zainstaluje to ściągnięte sterowniki to coś sie może stać?

Fan4T!c napisał(a):Tzn jak ustaw

i pomimo mojego nowszego sprzętu nie mam kłopotów z działaniem CS 1.6 - ToServeAndProtect
 i pomimo mojego nowszego sprzętu nie mam kłopotów z działaniem CS 1.6 - ToServeAndProtect
 U mnie na GF 4 MX duzo lepiej chodziło na High Performance niz na High Quality
 U mnie na GF 4 MX duzo lepiej chodziło na High Performance niz na High Quality 

]
 ]

Fan4T!c napisał(a):Nie wiem co jes zainstalowalem troche nowsze stery Omega i nic teraz jak by karty nie wykrywa

Fan4T!c napisał(a):Jak zainstalowałem jeszcze raz nowe stery pomogło wszędzie wyciągałem 60fps [prócz w smogu ]

Fan4T!c napisał(a):Wyłączyłem i moge spokojnie grac na 32 bitach
 Ja na GF4 MX 440 64 MB smigałem na 60 FPs i 35 FPS w smogu wiec dało sie grac
 Ja na GF4 MX 440 64 MB smigałem na 60 FPs i 35 FPS w smogu wiec dało sie grac 

Fan4T!c napisał(a):A przy jakim procku i ramie

A co do rozmow w CSie to wystarczy nacisnac odpowiedni klawisz, poszukaj w klawiszologi
 A co do rozmow w CSie to wystarczy nacisnac odpowiedni klawisz, poszukaj w klawiszologi  

Przypuscmy ze masz IP hamachi 5.12.323.145 to oni w konsoli wpisuja:
 Przypuscmy ze masz IP hamachi 5.12.323.145 to oni w konsoli wpisuja:
connect 5.12.323.145sv_lan 0 

Łukasz Angowski napisał(a):dzięki kajtekjr, a mógłbyś mi podać jeszcze na jakiej stronie mogę to znależć,bo ja szukałem i nie znalazłem,ale widziałem posty z tym związane ale nie znalazłem rozwiązania,serdeczne dzięki
 ?
 ?

Łukasz Angowski napisał(a):LAN Serwers are restricted to local clients (class C),i nie wiem gdzie go wpisaci
kajtekjr napisał(a):wpisuje w konsole: sv_lan 0

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości