Na jednym koncie mam cs`a 1.6 i Condition zero, a na drugim source, DOD:S i hl2

O cfg chodzi mi o to, że np hud_fastswitch 1 działa w cs 1.6 i czy będzie działała w source
 Tak samo z ustawieniami rate , cl_rate

ToServeAndProtect napisał(a):klan non-steam ?

Puki co mógłbym zasponsorować serverek(przez jakiś czas, rzecz jasna, pózniej wspólne składeczki) ,ale najpierw muszą być chętni....
  Puki co mógłbym zasponsorować serverek(przez jakiś czas, rzecz jasna, pózniej wspólne składeczki) ,ale najpierw muszą być chętni....
 teraz to potrzeba już tylko chętnych
  teraz to potrzeba już tylko chętnych   więc są jacyś chętni?
  więc są jacyś chętni?

Klan i server to sprawa trochę skomplikowana
 Klan i server to sprawa trochę skomplikowana  Mogę grać w 1.6 i source. Najpierw przydało by się zagrać trochę ze sobą
 Mogę grać w 1.6 i source. Najpierw przydało by się zagrać trochę ze sobą 

Aoe napisał(a):To ustalcie jakies wymagania

agresja napisał(a):Puki co mógłbym zasponsorować serverek(przez jakiś czas, rzecz jasna, pózniej wspólne składeczki)

?
 ?

google.pl gryzie
 google.pl gryzie  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości