od jakiegoś czasu komputer zaczął się dziwnie zachowywac, przymulał, filmiki na youtubie sie przycinały (obraz się
zatrzymywał, dźwięk leciał), komputer coraz dłużej się włączał i wyłączał, jednak największy problem mam z połączeniem
z internetem.
zdarzało się, ze po paru minutach rozłączało mnie i jedynie co pomagało, to uruchomienie komputera, by znowu mieć internet,
czasem przez pare godzin, było okej, a czasem tylko przez parę minut,
jednak z czasem i to nie pomagało, wcześniej jak po każdym uruchomieniu miałem internet to z czasem musiałem kilkakrotnie
uruchamiać by móc znowu korzystać,aż doszło do sytuacji ze z internetu w ogóle nie mogę korzystać (łączę się przez router
linksysa),
komputer skanowałem roznymi programami, nic nie znajdowało, aż w koncu sformatowałem i jest to samo,
podłączyłem się przez kabel do routera i smiga, łącze sie telefonem przez wi-fi i tez smiga,
więc problem raczej jest z moim komputerem tylko nie wiem gdzie...
co dziwne, dziwnie zachowuje sie ikonka od połączenia sieci bezprzewodowych, która w ogóle bardzo czesto po uruchomieniu zaraz staje sie nieaktywna, klikam na nią i nic nie reaguje...
ma ktoś może jakiś pomysł gdzie tkwi przyczyna?
dodam jeszcze, ze od jakiegoś czasu i teraz po formacie przy zamykaniu systemu wywala mi błąd Connection Tray