posiadam dość nietypowy problem. Otóż zainstalowałem depfrez v.2 po czym chciałem kilka programów zbędnych usunąć i tu zaczynają się problemy...
Po usunięciu programów, poukładaniu pulpitu, przesunięciu plików w windowsie xp pro, pościąganiu czegoś z neta a na koniec restart komputera wszystko znika jakbym nic nie robił.
Ściągnięte pliki znikają w całym windowsie ich nie ma, pliki wracają na swoje poprzednie miejsce a dezinstalatory jakby nie były włączone, nawet programy działają dalej.
Próbowałem oczywiście usunąć program ale jest jeden plik którego usunąć nie potrafię DFServ.exe
Siedzi on na pasku trial. Chciałem odblokować go poprzez unlockera ale wyskakuje błąd brak uprawnień do debugowania.
Czyściłem rejestr z tego programu i usuniętych programów, wywaliłem wszystko co było związane z tym programem i tymi do usunięcia, całego TEMPa wyczyściłem i PREFETCH, z USŁUGI wyłączyłem go i wszystkie ślady jakie mógł zostawić program ale za każdym razem wszystko na nowo.
Punku przywracania systemu nie robiłem gdyż tego nie używam a po 2 i tak żadnego do wyboru nie mam.
Czy macie jakiś pomysł co z tym zrobić by na nowo wszystko chulało? Albo jak opanować to bym ewentualnie blokował kiedy ja chce i odblokowywał ten dziwaczny problem?
Przez tryb awaryjny jeszcze nie próbowałem tego zrobić nadmienię.