lance87 napisał(a):Wszytko co przechodzi przez Twoje łącze

Vachu napisał(a):tu pytanko czy do limitu zaliczas sie tylko sciagniete pliki czy przegladane strony rownież??

Vachu napisał(a):ale czy jest to mozliwe ze przez miesiac przez same ogladanie nabiłem sobie ok 4gb??

kajtekjr napisał(a):Oprócz uploadu....

lance87 napisał(a):No to raczej oczywiste

Vachu napisał(a):ale czy jest to mozliwe ze przez miesiac przez same ogladanie nabiłem sobie ok 4gb??

Vachu napisał(a):mi nie nabija konta na lewo

a moj net chodzi czasami jakos podejrzanie,no bez przesady gdyby takie zeczy robił to nie był bym teraz zdziwiony,a ztym nabijaniem konta niebyłbym taki pewien
  a moj net chodzi czasami jakos podejrzanie,no bez przesady gdyby takie zeczy robił to nie był bym teraz zdziwiony,a ztym nabijaniem konta niebyłbym taki pewien

Vachu napisał(a):a czy idzie jakos sprawdzic co sie sciagnaleo przez ten caly czas albo czy ktos mi nie nabija konta na lewo??

Korzystając z konta w TP bezpłatnie, samodzielnie i w dowolnej chwili zamówisz, lub zmodyfikujesz usługi TP, sprawdzisz stan rozliczeń z TP, wysokość salda, daty dokonanych wpłat, kwotę ostatniej faktury TP, oraz status realizacji zamówień.
Dane aktualizowane są co 24 godziny, a na życzenie otrzymasz powiadomienie o dokonanych zmianach na koncie w TP. 

Jackson05 napisał(a):Wchodzisz www.neostrada.pl i tam ci pisze dużymi literami WITAJ XXXX ILość pobranych przez ciebie danych wynosi xxxx.

Jackson05 napisał(a):Mi kiedyś na starej stronie neostrada pisało bez logowania ile danych pobrałem
 ale dane byly zanizone..
 ale dane byly zanizone.. 
Lukesh napisał(a):www.panel.neostrada.pl >> logujesz sie, podajac swoj ID i PIN >> przechodzisz do zakladki transfer

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości