Spawacz napisał(a):Płyta jest bardzo dobra na b.dobrym N-Force 4, a nie na niewypale N-Force 5.
heh... nForce 5 raczej nie jest nie wypałem... Przynajmniej wersja nF590 Sli M2/G na ktorym jest oparta najlepsza wg. mnie plyta glowna pod Athlona na sockecie AM2
 Mowa oczywiscie o DFI LanParty UT nF590 Sli M2/G (poczyniam  starania aby taka miec w ciągu najblizszych 2 tyg.
 Mowa oczywiscie o DFI LanParty UT nF590 Sli M2/G (poczyniam  starania aby taka miec w ciągu najblizszych 2 tyg.  ) i napewno ta plyta lepiej chodzi pod kontrola nForce 5 niz gdyby pracowała pod kontrola nForce4.
 ) i napewno ta plyta lepiej chodzi pod kontrola nForce 5 niz gdyby pracowała pod kontrola nForce4. 
Benicho napisał(a):który dysk??
A co do HDD to mam juz od 5 lat dysk Seagate na ATA i nic sie z nim nie dzieje...
 Temperatura po dwoch dniach nieustannej pracy to 28'C ale to pewnie zasługa tego ze dysk pracuje z predkoscia obrotowa 5400 i jest nie za wielki bo tylko 40GB
 Temperatura po dwoch dniach nieustannej pracy to 28'C ale to pewnie zasługa tego ze dysk pracuje z predkoscia obrotowa 5400 i jest nie za wielki bo tylko 40GB  

)
 )

Ja j/w pisalem mam segate od 5 lat i nic sie nie dzieje a teraz mam zamiar kupic 2x160GB i licze sie z tym ze moge trafic na jakis slabszy i bede z nim biegal co dwa miesiace do sklepu na gwarancje..
 Ja j/w pisalem mam segate od 5 lat i nic sie nie dzieje a teraz mam zamiar kupic 2x160GB i licze sie z tym ze moge trafic na jakis slabszy i bede z nim biegal co dwa miesiace do sklepu na gwarancje.. 

Przeciez to nie jest zadne cudo techniki
 Przeciez to nie jest zadne cudo techniki  Kuzyna jest C2D u mnie X2 i ja nie widze roznicy.. no moze taka ze ja mam 2 stowy wiecej w kieszeni niz on
 Kuzyna jest C2D u mnie X2 i ja nie widze roznicy.. no moze taka ze ja mam 2 stowy wiecej w kieszeni niz on 

ja doszedłem z moim 3800+ na 4600+ a gdyby nie mobo a ktorej chipset sie gotuje (60'C) bylo by wiecej..
 ja doszedłem z moim 3800+ na 4600+ a gdyby nie mobo a ktorej chipset sie gotuje (60'C) bylo by wiecej..  Z mojej strony koniec OT
 Z mojej strony koniec OT