Dhogar napisał(a):A taki sprzet?:
AMD Athlon 64 3500+ BOX (AM2) Orlea
Asus M2V, K8T890, DualDDR2-800, SATA2, RAID, GBLAN, ATX
Seagate Barracuda 7200.10 160GB, SATA/300, 8MB cache, NCQ (zapis prostopadły)
DDR2 1024MB (2x512MB) 667MHz Kingston CL5
GeForce 7600GS Galaxy 128MB DDR3 1.4ns Zalman Edition, TV-Out, 2xDVI, PCI-E
Tracer Vivo TRO-791 400W
Cena:2038 zl
Podkrecac raczej nie bede, bo nie umiem.
Dhogar, jeżeli zależy Ci na jak najmniejszych kosztach to jeszcze raz polece ale tą tańszą opcje ...
http://www.apollo.pl/store/show_detail/10/26717
do tego pomyślał bym nad jakimś bardziej markowym zasilaczem ... reszta zestawu jak na 2k całkiem niezła ... niczego dużo lepszego za tą cene nie kupisz, a nawet jeśli, to różnicy nie odczujesz ...
Dakota* napisał(a):Np jak masz sloty z pamiecia ram blisko slotu PCI-E x 16 i dluga grafe to wtedy zeby latwo sie wyciagalo grafe to trzeba wyjac Ramy...Troche jest to uciazliwe a tak jak sa dobrze rozmieszczone elementy to nie trzeba sie bawic w postaci wyciagania Ramów itp. Jets wiecej "luzu" na plycie glownej.
Dakota*, jak często swoje ramy i grafe wyciągasz? ... ja może od kilku lat wyciągałem je kilka razy dla dokładniejszego czyszczenia, ale większość zwykłych użytkowników nawet swojego kompa nie czyści, co dopiero nie mówić o wyciąganiu podzespołów ... więc wymyśl coś lepszego bo to z tą bliskością elementów sie nie trzyma kupy ... uwierz mi że jak by dało rade to producenci by wszystko jeszcze ciaśniej pakowali ...
i po ptokach ....