1.Zaczelo sie od tego ze najpierw wyskakiwal mi blad "Chip fan speed is too low..." i aby kontynuowac wejscie do systemu musze nacisnac F1, wydaje mi sie ze jest to problem z chlodzeniem procka ale nie mam pewnosci??
2.Pozniej komputer zaczal mi sie zacinac i musialem go resetowac ( to chyba normalne ), wiec postanowilem go z formatowac. Przy formacie za kazdym razem gdy system kopiowal baze danych wyskakiwal mi problem z przetworzeniem plikow ( nie pamietam jakich ;/ potem sprawdze to wam powiem ) i aby kontynuowac musialem naciskac Escape by pominac plik. Wiem jedynie ze wyskakiwalo to ok. 10 raz i kazdy plik mial rozszerzenia .jpg.
3.Po formacie zainstalowalem juz wszystkie sterowniki, instalowalem programy ( gg, winrary nie winrary etc. ) i komp mi sie zawiesil, wiec go zrestartowalem. Przy wlaczeniu jak pokazywal mi sie blad "Chip fan'a" po nacisnieciu F1 komp sie zacinal albo wyskakiwalo cos "Phoenix" ale jak zwykle nie rozwine tego dalej bo nie mam w zwyczaju zapisywac wszystkich bladow swojego kompa. Najpierw myslalem ze to cos z Dyskiem Twardym ale "Phoenix" kojazyl mi sie tylko z biosem wiec postanowilem zrestartowac biosa. Poczesci pomoglo. "Chip Fan" zostal ale spokojnie moge wchodzic do systemu.
4.Zaczalem sciagac rozne programy, zaczalem od firefoxa ( sciagalem z 5 zrodel i za kazdym razem wyskakiwal blad przy instalacji ) potem gg ( instalowalo sie ale problemy z rejestracja albo zalogowaniem ) reszta programow ktore sciagalem ( kazde przynajmniej z 2-3 zrodel ) wyskakiwaly bledy przy rozpakowywaniu/instalacji. Jedynie "Opera" poszla gladko i chodzi dobrze. I teraz nie wiem czy mam pecha i sciagam trefne pliki czy to jednak jakis problem systemowy/sprzetowy etc.
Nawet przy instalacji sp2 za kazdym razem "Plik byl uszkodzony".
Mam nadzieje ze ktos z was bedzie mi wstanie pomoc i powiedziec co mam zrobic

BTW: firewall nic mi nie blokuje bo juz patrzylem.