nie mam pojęcia co i jak :< jakie są porady w tej kwestii ? jak zaczynaliście i czy długo gracie by osiągnąc jakiś fajny efekt? ps. no i oczywiście od czego zaczynaliście? ^^
 nie mam pojęcia co i jak :< jakie są porady w tej kwestii ? jak zaczynaliście i czy długo gracie by osiągnąc jakiś fajny efekt? ps. no i oczywiście od czego zaczynaliście? ^^ nie mam pojęcia co i jak :< jakie są porady w tej kwestii ? jak zaczynaliście i czy długo gracie by osiągnąc jakiś fajny efekt? ps. no i oczywiście od czego zaczynaliście? ^^
 nie mam pojęcia co i jak :< jakie są porady w tej kwestii ? jak zaczynaliście i czy długo gracie by osiągnąc jakiś fajny efekt? ps. no i oczywiście od czego zaczynaliście? ^^ 

Druga sprawa to jaka gitara ? elektryk czy może pudło ? Fajny efekt czasem po tygodniu a czasem po dwóch dniach
 Druga sprawa to jaka gitara ? elektryk czy może pudło ? Fajny efekt czasem po tygodniu a czasem po dwóch dniach  Ja zaczynłem od prostych melodii , wlazł kotek na płotek itp
 Ja zaczynłem od prostych melodii , wlazł kotek na płotek itp

bo to podstawa
 bo to podstawa 

okocza napisał(a):jest
 no chyba ze jak wspomniales podlacze/uruchomi eten efekt gitarowy
 no chyba ze jak wspomniales podlacze/uruchomi eten efekt gitarowy  

PS.Na pudle gra sie raczej akordami
 PS.Na pudle gra sie raczej akordami 

siata napisał(a):Nirvany Very Happy

mati43 napisał(a):Na pudle gra sie raczej akordami Smile

okocza napisał(a):jakie kawałki chciałes grac ??
 tego drugiego nie wiem jak ale muszę się nauczyc!
 tego drugiego nie wiem jak ale muszę się nauczyc!  P
P 

ZOOM G1X
 lepiej dołożyć 100zł i ma się G2 który kładzie go na łopatki.
 lepiej dołożyć 100zł i ma się G2 który kładzie go na łopatki. tak się chociaż dowiesz za mniejszą cenę
 tak się chociaż dowiesz za mniejszą cenę  ja mam RP150 Digitecha i jest spoko
 ja mam RP150 Digitecha i jest spoko 
siata napisał(a):Rape me i Loving

tabulatur jest tego pełno.) potem już z górki
 tabulatur jest tego pełno.) potem już z górki  

za 700 już fajne elektro-akustyki chodzą. co do ognisk, to najlepiej akustyk, a elektro-akustyk z OD / Disortionem to jest kaszana, dźwięk brzmi jak byś dał mocny pogłos, i się dziwnie rozchodzi. ja odradzam taki zakup.
 za 700 już fajne elektro-akustyki chodzą. co do ognisk, to najlepiej akustyk, a elektro-akustyk z OD / Disortionem to jest kaszana, dźwięk brzmi jak byś dał mocny pogłos, i się dziwnie rozchodzi. ja odradzam taki zakup.
 )
 )
 bo deszcz czy coś i po elektronice
 bo deszcz czy coś i po elektronice 

)
) 
 od paru dni mi nie działa...
 od paru dni mi nie działa...

STRINGER napisał(a):power chordami
 niech kolega się nauczy najpierw zwykłe
 niech kolega się nauczy najpierw zwykłe 
STRINGER napisał(a):wyjście USB
 lepiej kupić konsole 4 kanałową, i mikrofon. podłączasz gitarę, mikrofon do pieca a dajesz out do kompa i luz
 lepiej kupić konsole 4 kanałową, i mikrofon. podłączasz gitarę, mikrofon do pieca a dajesz out do kompa i luz  i to i to
 i to i to  a jak ktos z basem przyjdzie to tez fajnie
 a jak ktos z basem przyjdzie to tez fajnie  na konsoli kontrolujesz dźwięku danego instrumentu/mikrofonu
 na konsoli kontrolujesz dźwięku danego instrumentu/mikrofonu  możesz również podłączyć 4 jako główny do perkusji i masz małe studio
 możesz również podłączyć 4 jako główny do perkusji i masz małe studio 

pierwsze kawałki możesz nagrywać
 pierwsze kawałki możesz nagrywać  ja mam zamiar na razie konsoletke kupić aby 2 gitary pod 1 piec podłączyć, a i przy okazji mikrofon ale nie najwyższej klasy ;p
 ja mam zamiar na razie konsoletke kupić aby 2 gitary pod 1 piec podłączyć, a i przy okazji mikrofon ale nie najwyższej klasy ;p

no nikt nie ma chwytów do Naucze Cie zyc ? a ijescze mam pytanie bo katuje to F na mojej starej gitarce i nie moge i nawet juzprubuje przy domie wchodzacego sloncatylko wiecie jakie tam struny uderzac ?
 no nikt nie ma chwytów do Naucze Cie zyc ? a ijescze mam pytanie bo katuje to F na mojej starej gitarce i nie moge i nawet juzprubuje przy domie wchodzacego sloncatylko wiecie jakie tam struny uderzac ? 

Bialko0019 napisał(a):domie wchodzacego sloncatylko wiecie jakie tam struny uderzac ?
Bialko0019 napisał(a):kupie dobrego klasyka

Bialko0019 napisał(a):a ijescze mam pytanie bo katuje to F na mojej starej gitarce i nie moge
 tutaj jedynie "trening czyni mistrza"
 tutaj jedynie "trening czyni mistrza" 

) Ja gram bez akordów i jakoś nie odczuwam jakiejś straty.
 ) Ja gram bez akordów i jakoś nie odczuwam jakiejś straty.

mati43 napisał(a):to nie opłaca się już uczyć akordów, praktycznie do wszystkiego masz taby

Adam. napisał(a):przede wszystkim ćwiczcie słuch!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości