Przeszedłem kampanie, wrażenia piorunujące, kampania 10x lepsza od cod4, akcja wylewa sie z telewizora, efekty oraz to co dzieje się na ekranie na długo zapamiętam, po prostu bardzo dobry, wręcz świetny FILM akcji przez 6h, ktory nie pozwala odejsc tobie od Telewizora, a siku trzymałem z godzinę co chwile mówiąc, ze zaraz pójdę

Warto bylo wydac na to tyle pieniędzy, teraz zostaje Multi powodzenia i polecam gierkę.
Gierka ma lepsze AI, fizykę, animacje o wiele lepiej i przyjemniej zabija się wroga, dużo rodzajów broni jest w czym wybierać, animacja śmierci jest cudowna wręcz! misje na wysokim poziomie, Veteran chyba będzie łatwiejszy niz w CoD4, a to dlatego, ze wróg nie zasypuje ciebie mnóstwem granatów i nie wysypują sie ciągle wrogowie (az tak) jesli stoisz w miejscu ( jest dużo osłon ) , wiec myślę, ze do Veterana podejdę łagodniej niz w CoD4.
Grafika również, jest lepsza niz w CoD4, wiadome, tekstury podciągnięte do wyższej rozdzielczości o wiele większe lokacje niż w CoD4 i efekty świetlne itd bardzo ładne.