więc też tak miejcie xD
 więc też tak miejcie xD				

więc też tak miejcie xD
 więc też tak miejcie xD				

ja nie miałem takiego przypadku podczas zmiany cd-keya, reinstalacji gry.
 ja nie miałem takiego przypadku podczas zmiany cd-keya, reinstalacji gry.

Xfire napisał(a):jak zmienić cd-key żeby staty sie nie skasowały?

Xfire napisał(a):jak zmieniam key'a to zawsze mi wywala "Błąd. Statystyki zostały skasowane." Dopiero później musze podmienić folder z profilem i wpisać poprzedni key żeby je odzyskać
P.S. zapomniałem napisać, że mówię o multiplayerze

Xfire napisał(a):obojętnie w jakiej kolejności- staty zawsze sie kasują

gohan512 napisał(a):sprawdzę u siebie

nawet jak wpiszę serwer ulubiony to też nic , a także przez Xfire?? To samo w COD5 grałem normalnie-potem były jakieś problemy z logowaniem-przeinstalowałem grę-serwery są ale przy każdym pisze żeby patchować, ale wcześniej nie instalowałem żadnych pachy
  nawet jak wpiszę serwer ulubiony to też nic , a także przez Xfire?? To samo w COD5 grałem normalnie-potem były jakieś problemy z logowaniem-przeinstalowałem grę-serwery są ale przy każdym pisze żeby patchować, ale wcześniej nie instalowałem żadnych pachy  Z internetem to chyba w porządku , bo normalnie gram w Left 4 Dead i NFS MW.
 Z internetem to chyba w porządku , bo normalnie gram w Left 4 Dead i NFS MW. Wina leżała po stronie firewala-na chwilę go wyłączyłem pojawiły się serwery-ale po chwili grania wywala mnie z gry z komunikatem PunktBuster wykopał gracza....
 Wina leżała po stronie firewala-na chwilę go wyłączyłem pojawiły się serwery-ale po chwili grania wywala mnie z gry z komunikatem PunktBuster wykopał gracza....  O co tu chodzi
 O co tu chodzi  

onimusza666 napisał(a):po chwili grania wywala mnie z gry z komunikatem PunktBuster wykopał gracza....O co tu chodzi

już wszystko w porządku-to cały czas wina zapory
 już wszystko w porządku-to cały czas wina zapory  jak ją wyłączę to gram.Ale PB aktualizuję.Pozdrawiam.
 jak ją wyłączę to gram.Ale PB aktualizuję.Pozdrawiam. 

ToServeAndProtect napisał(a):Robert, sposobem na to aktualizacja PB
nie zapomnij dodać PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe do firewalla
 . dodałem i zobaczymy co będzie
 . dodałem i zobaczymy co będzie

<=== WWW
 <=== WWW 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości