A co do Punkbustera proponuję zainstalować patch 1.4 a później 1.5. Powinno lecieć. Pozdro
 A co do Punkbustera proponuję zainstalować patch 1.4 a później 1.5. Powinno lecieć. Pozdro 

Piotrek_1993 napisał(a):Ukryj się między drzewami (jakieś 15m od kapitana McMilana). Schowaj się pomiędzy tymi 2 drzewami. Głowa w dół, żadnych ruchów i Ci się uda.

lluukkaasszz napisał(a):Ide za nim i tak giniemy jak nie od kul to przez psy jak to przejść.
 ) biegniesz cały czas za nim. Nie ma możliwości, żeby cię znaleźli jeśli jesteś przy McMilanie. No chyba, że wybiegasz gdzieś dalej i pierdzielisz we wszystko co się rusza. W tej misji chodzi o to, żeby nie robić masakry, tylko się przemknąć. Trzymaj się koło McMilana. Nie strzelaj do nikogo. Gdy czołgasz się pod ciężarówkami czekasz na lewo od niego i gdy powie jego ,,Okee... GO!'' lecisz z nim za innego tira i będziesz musiał ściągnąć snajpera. Ja to przeszedłem za pierwszym razem
) biegniesz cały czas za nim. Nie ma możliwości, żeby cię znaleźli jeśli jesteś przy McMilanie. No chyba, że wybiegasz gdzieś dalej i pierdzielisz we wszystko co się rusza. W tej misji chodzi o to, żeby nie robić masakry, tylko się przemknąć. Trzymaj się koło McMilana. Nie strzelaj do nikogo. Gdy czołgasz się pod ciężarówkami czekasz na lewo od niego i gdy powie jego ,,Okee... GO!'' lecisz z nim za innego tira i będziesz musiał ściągnąć snajpera. Ja to przeszedłem za pierwszym razem  Nic mi nie sprawiło problemu. To była jedna z najlepszych misji. Mogliby zrobić jakąś grę na podstawie tej misji
 Nic mi nie sprawiło problemu. To była jedna z najlepszych misji. Mogliby zrobić jakąś grę na podstawie tej misji 

w patchu 1.6 w dodatkowej mapie :]
 w patchu 1.6 w dodatkowej mapie :]

graja w cod2 wiec cos chyba nie tak
 graja w cod2 wiec cos chyba nie tak

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości