Bo plik code_post_gfx_mp.ff jest inny niz jest na serverze;)
 Bo plik code_post_gfx_mp.ff jest inny niz jest na serverze;)

(nie wiem jakim cudem, może u Ciebie będzie inaczej
 (nie wiem jakim cudem, może u Ciebie będzie inaczej  )
 ) 

To że wcięło mi staty można pominąć, ale to że gra się wykrzacza do windy przy łączeniu (Setting up game) to już nie. Jeszcze jest w pasku zadań jakiś error, tylko nie mogę go przeczytać, bo jest on zasłonięty tak jak 2/3 ekranu przez czarny ekran
 To że wcięło mi staty można pominąć, ale to że gra się wykrzacza do windy przy łączeniu (Setting up game) to już nie. Jeszcze jest w pasku zadań jakiś error, tylko nie mogę go przeczytać, bo jest on zasłonięty tak jak 2/3 ekranu przez czarny ekran  Miał ktoś coś takiego?
 Miał ktoś coś takiego?

nie wiem czy ponowna reinstalacja pomoże czy nie - spróbuj . kompletnie usuń całą grę i jeśli to możliwe to zainstaluj w innym miejscu, zaktualizuj PB.
 nie wiem czy ponowna reinstalacja pomoże czy nie - spróbuj . kompletnie usuń całą grę i jeśli to możliwe to zainstaluj w innym miejscu, zaktualizuj PB.

Moim zdaniem pomoże tylko zmiana klucza. A może odczekaj troszkę czasu, to Cię odbanują?

ale zmiana klucza zresetuje moje wszystkie osiagniencia a mam 43 level
 ?
 ?

ToServeAndProtect napisał(a):w ogóle nie znam tej misji . czy ktoś w ogóle wie co to za misja ?
 wiec musiales grac w ta misje ;]
 wiec musiales grac w ta misje ;] 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości