Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 C-media ac 97 audio device... • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
w menadżerze urządzeń tam gdzie są kontrolery dźwięku itp przy sterowniku C-media AC 97 Audio Device jest wykrzyknik, nie wiem co mam robić dlatego pewnie nie mam dźwięku
obcyxxx napisał(a):C-media AC 97 Audio Device jest wykrzyknik
sterowniki zainstaluj - na płytce z plytą główną która była na pewno je masz..
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
mam ten sam problem ;// moja płyta główna to ; Pole Wartość Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-7VT600P-RZ(C) w menadżerze urządzeń tam gdzie sa kontrolery dźwieku itp przy sterowniku C-media AC 97 Audio Device jest wykrzyknik,Nie działa mi dźwięk
Ja mam ten sam problem, nie działa dźwięk a przy sterowniku C-media AC 97 Audio Device jest wykrzyknik. Moja płyta główna to : ECS K7VTA3 v5 Proszę o pomoc!