mój komputer to sprzęt nadający się do gier (chociaż już tutaj muszę się przyznać, że nie znam się za dobrze na tym). Jest składakiem, z kartą graficzną GTX 285, 1GB; procesorem i7, 2,66GHz; obudową Cooler Master oraz 6GB ramu. W tym momencie wychodzi jednak na jaw moja skromna wiedza, ponieważ nie mogę domyśleć, dlaczego w niektórych grach miewam Blue Screeny. Ostatnio taki problem miałem z dość wymagającą grą, Arma II Operation Arrowhead. Gra na kilkanaście sekund przed pojawieniem się niebieskiego ekranu znacznie zwolniła, wyświetlany obraz zwolnił do ~5 klatek na sekundę, zniknęły cienie i niektóre obiekty. Blue Screen raz pojawił się też w bardzo starej grze, Starcraft, jednak obeszło się w tym przypadku bez zwolnienia gry i problem zniknął (tak myślę, nie grałem w nią potem zbyt wiele) po zaktualizowaniu sterownika to karty graficznej. Oprócz BSoD'ów zdarzają się również całkowite zawieszenia gry, nie działa CTRL+ALT+DEL. Nie znam się na tym kompletnie, dlatego zwracam się do was o pomoc i z góry dziękuję