Dodam jeszcze, że jakiś czas temu podobne rzeczy miałem przy filmikach (już nie mówie o YT, ale i na wrzucie czy gdzieś) najpierw był taki właśnie około minutowy stop, potem komunikat o konflikcie sterownika bodajże, a potem BSoD. Kilka razy tak się stało, potem nie korzystałem już z Chrome. Z tym, że nie robiło to się od razu po odpaleniu filmika - po prostu w pewnym momencie stop, BSoD. Też niedługo przed tym update'owałem sterowniki do karty graficznej, więc może...
BSoD przy Chrome był 8E, przy FF niestety się nie pojawiły, choć myślę powinny być - mimo, że Minidump pusty. Wnioskuję to przede wszystkim z tego, co stało mi się z Chrome - no i ze wspomnianego komunikatu po restarcie przy pierwszym zdarzeniu.
jakieś pomysły?
EDIT:
Dziś sytuacja się powtórzyła, z tym, że w końcu BSoD wyskoczył - 8E, tak jak pisałem.
Dodano Dzisiaj, 22:48:
Hurassus napisał(a):Taki problem. Otóż ostatnio włączyłem sobie jakiś filmik na YT. Nagle cały komp stanął, kursor nieruchomo, klawiatura nie działa, zgon. Po chwili coś się ruszyło na ułamek sekundy, znowu stanęło. Udało się włączyć Menadżera Urządzeń, zakończyłem proces Firefoxa, jest ok. No ale od razu dla diagnozy ponownie włączyłem YT - oczywiście to samo, z tym, że komp stanął totalnie. Zero reakcji, ale BSoD nie wyskoczył. Po prostu nic. Zresetowałem kompa, przy starcie wyskoczyło powiadomienie o starcie systemu po poważnym błędzie - z tego wnioskuję, że powinien przynajmniej się Blue Screen pojawić. No ale teraz już było okej, YT śmigało sobie fajnie. Dzisiaj sytuacja się powtórzyła. Z tym, że po restarcie nic o poważnym błędzie nie wyskoczyło. No ale i tak mnie to martwi, nie wiem czemu się tak robi. Jedyne co ostatnio robiłem, co miałoby związek z tym, to update flasha. Może to od tego?
Dodam jeszcze, że jakiś czas temu podobne rzeczy miałem przy filmikach (już nie mówie o YT, ale i na wrzucie czy gdzieś) najpierw był taki właśnie około minutowy stop, potem komunikat o konflikcie sterownika bodajże, a potem BSoD. Kilka razy tak się stało, potem nie korzystałem już z Chrome. Z tym, że nie robiło to się od razu po odpaleniu filmika - po prostu w pewnym momencie stop, BSoD. Też niedługo przed tym update'owałem sterowniki do karty graficznej, więc może...
BSoD przy Chrome był 8E, przy FF niestety się nie pojawiły, choć myślę powinny być - mimo, że Minidump pusty. Wnioskuję to przede wszystkim z tego, co stało mi się z Chrome - no i ze wspomnianego komunikatu po restarcie przy pierwszym zdarzeniu.
jakieś pomysły?
EDIT:
Dziś sytuacja się powtórzyła, z tym, że w końcu BSoD wyskoczył - 8E, tak jak pisałem. Było jeszcze info o watchdog.sys - ale nie wiem, co to dokładnie oznacza.