Nie mam żadnego routera chcę się połączyć z drukarką i pod koniec jej instalacji trzeba wybrać sieć, z którą się połączymy i wybieram tę utworzona przez siebie, no i nie mogę się połączyć.
Dodano Dzisiaj, 21:27:Okocza napisał(a):A jaki router? Więcej informacji... Poza tym wygląda to po prostu na nieskonfigurowaną sieć... Skonfiguruj sobie sieć bezprzewodową - masz Windows XP więc jest to proste...
http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc778842%28WS.10%29.aspx
Ten link jest do niczego, to encyklopedyczne wyjaśnianie pojęć związanych z siecią bezprzewodową, z czego połowy nie rozumiem, bo nie jestem informatykiem. Mam konkretny problem i potrzebuje konkretnego rozwiązania. Wszystko co mogłem opisałem wcześniej, komunikat jaki się pojawia również wcześniej zawarłem. Jeżeli potrzeba więcej informacji to proszę o określenie jakich konkretnie. Ja nie chcę połączyć ze sobą miliona komputerów, ja chcę tylko połączyć się z drukarką Więc jeśli ktoś ma ochotę i pojęcie o tym jak mi pomóc to proszę o pomoc, jeśli nie ma pojęcia albo średnio to proszę nie tracić czasu i nie podawać beznadziejnych linków do niczego nieprzydatnych. I nie pisać, że nie mniej kosztuje i nie boli korzystanie z google, bo tam też grzebałem tydzień, czepiałem się różnych rozwiązań i nic, to forum zawsze traktuję jako ostateczność.
Pozdrawiam wszystkich