Witam. Chciałem dziś obejrzeć sobie film, jako że posiadam kabel do TV, podłączyłem go do karty graficznej i muzycznej (w telewizorze poprzez eurozłącze). Włączyłem clonowanie, ustawiłem TV jako ekran podstawowy. Obraz pojawił się od razu, niestety czerno-biały. Zmieniłem w opcjach Nvidii na podłączenie z domyślnego na euroscart i było by wszystko ok, gdyby nie to że nie było głosu (eurozłącze pozwala na przesłanie dźwięku i głosu jednym kablem > i to nie jest pierwszy raz, jak oglądam filmy na TV przesłane z komputera ). Podociskałem wszystkie kable , nic to nie dało. Odłączyłem, postanowiłem że nie będę się dalej w to bawił teraz. Ale gdy podłączyłem znowu głośniki do komputera, nadal nie ma głosu.
Przeinstalowałem stery do karty muz. nadal nic. Dla pewności podłączyłem jeszcze słuchawki od discmana, dźwięk jest, więc karta nie jest zepsuta.
Karta jest zintegrowana na płycie Asrock k700 upgrade 600, jest to Relatek AC'97. Czy możliwe jest że dwa wejścia na głośniki zepsuły się na raz(zawsze używałem tylko 1 ), tylko wejście na słuchawki działa ??