Wiem wiem, juz pol godziny temu to obczailem tylko zapomnialem ze to sie przez to ip wchodzi, bo probowalem konfiguracje i mi cos zacinalo kompa

Zapomnialem sie wogole ze na tej stronie taka mozliwosc jest

Teraz juz bede wiedzial;p EOT
pzdr
Dodano 11.04.2009 16:49:04:A tak PS, na pulpicie mam ikonke "konfiguracja" do czego ona sluzy? gdy w nią wchodze, musze poczekac kilka minut i pod koniec wyskakuje ze nie wykryto podlaczonego liveboxa do kompa... Jak mam podlaczyc i przez co?
Drugie pytanie, do czego sluzy kabel USB taki czarny co jest dolaczony do zestawu? zobaczcie co znalazlem na tej stronie z ip co Wojtaz podal :
"Kiedy usługi TV przez ADSL i Wideofonia są włączone jednocześnie, zawsze można uzyskać dostęp do konfiguracji urządzenia Livebox przy użyciu połączenia bezprzewodowego lub
kabla USB.Jak mozna polaczyc neta przez usb?

probowalem ym czarnym kablem, bo tam sa dwie koncowki, jedna jest taka ze pasuje do liveboxa a druga normalna usb i podlaczalem i wyskakiwal kreator ten instalacji, tzn tych sterownikow usb. Skad mam te sterowniki wziasc? bo z plyty neo nie idzie

AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat