Mam problem z komputerem. Przy instalacji gier pojawiają się błędy, u kumpla wszystkie gry idą normalnie a instalacja przebiega bez błędów. Komputer był sprawdzany kilkanaście godzin różnymi testami... Przetestowane zostało wszystko, dysk twardy, płyta główna, procesor, karta graficzna i dźwiękowa, pamięć RAM. Wszystkie testy wykazały, że nie ma żadnego problemu ze sprzętem. W serwisie komputerowym wszystko szło jak należy, tzn. goście nie mieli żadnego problemu z instalacją systemu czy sterowników, a u mnie za cholere nie da się zainstalować niektórych gier. Wszystkie gry które nie da się zainstalować u mnie dałem kumplowi, u niego wszystko idzie. Czy przyczyną błędów mogą być kable łączące komputer z gniazdkiem w ścianie? A może jest jakiś inny problem który powinienem sprawdzić?
Przedłużka której używam kiedyś się spaliła, tak, że teraz się jej nie da wyłączyć przełącznikiem (na niej jest pstryczek, którego się nie da wcisnąć bo kable w środku uległy przetopieniu). Dodam, że zasilanie komputera jest podłączone do tej przedłużki, komputer normalnie działa, i jest prąd, czy ta przedłużka może być przyczyną błędów?
Proszę o pomoc!

PS. Wczoraj był robiony format i na nowow instalowany Windows, więc wykluczam wirusy...