Gdy pierwszy raz zainstalowalem ten program z plyty (do telefonu n91) wszystko bylo ok, laczylo sie z programem, konfiguracja kabla USB byla w porzadku i cieszylem sie, ze jest ok, kilka dni pozniej wyskoczylo mi w tym programie, takie jakby zawiadomienie, ze jest nowa wersja tego programu, pobralem i zacząłem instalowac, w polowie wyskoczyl mi jakiś błąd instalacji, ze moj system nie spelnia wymagan programu, Nokia PC Suite nie dzialal, pomyslalem, ze trzeba przeinstalowac, usunąłem, i zainstalowalem jeszcze raz, gdy wzsystko sie juz zaistalowalo, chcialem skonfigurowac polaczenie przez kabel USB, gdy podlaczylem telefon, i wybralem "uzyskaj połaczenie" wyskoczylo mi:

Pomyslalem, ze pewnie jest ustawione, zeby wlaczalo pamięc masowa, a w opcjach polaczen przez USB (w telefonie) bylo ustawione "pytaj przy łączeniu"
I jak podlaczalem kabel to wyskakiwaly trzy opcje: "odtwarzacz multimedialny, PC Suite oraz pamięć masowa" wybieralem PC Suite i w telefonie wyświetlilo się "polączono przez PC Suite" czy tam "uzyskano połączenie w trybie PC Suite" a na kompie przy pasku zadan:

Co sie dzieje? dlaczego tak jest?