na forum jeszcze nie spotkalem takiego przypadku....
otoz na kompie mam 4 partycje C,D,E (systemowa, okolo 7 gb) i F
raz na jakis czas, ostatnio co jakies 3 tygodnie wyskakuje mi komunikat "blad ladowania systemu windows" dlugo nie myslac robie formata ale gdy chce sformatowac E to pisze ze C jest niezgodny z systemem windows lub jest uszkodony i ze jego tez musze sformatowac, troche mnie juz to meczy wiec prosze o pomoc co moge zrobic by tego u uniknac, kompa potrzebuje do codziennej pracy i troche to juz jest uciazliwe,
wszystkie partycje sa w systemie NTFS, probowalem juz dzialac w konsoli odzyskiwania ale boje sie utraty czegokolwiek z kompa bo mam tam bezcenne dane i pilki firmowe.
Ktos cos poradzi?
Z gory dzieki
Dodano Dzisiaj, 01:21:
oooo a teraz jakies cuda na kiju, dotychczas format obydwoch partycji pomagal a teraz po ich formacie i ponownym uruchamianiu kompa gdy instaluje drivery na lapka ekran wygladal tak.....
nacisniecie dowolnego klawisza spowoduje rozruch z CD ........ blad ladowania systemu windows......
po ponownym rozruchu z CD 3 partycje widzi OK a C znowu pisze [nieznany]
formatuje teraz FAT32 + instalacja systemu na C
ktos ma jakies sugestie?
Dodano Dzisiaj, 08:42:
kolejny zonk, po zainstalowaniu systemu na C i po 2gim ponownym uruchomieniu systemu (przy instalacji sterownikow do lapka) juz nie pojawia sie zaden ekran..... jest czarny i piszczy gdzies od spodu

prosze o pomoc