matiss88 napisał(a):Posiadam oryginalny system (fabryczny Toshiba A100 Windows XP home editon) . Nie posiadam recovery disc ani programu do toshiby rocvery. Niedawno kupiłem nowy komputer i chcialbym sformatować wlaśnię tą toshibe.
matiss88 napisał(a):Problem wygląda następująco . Przy próbie instalacji windowsa oryginalnego jak i kopi
matiss88 napisał(a):zaczynam istalacje przy wlączonym systemie , instalator cośtam przygotowywuje i poźniej wyłącza się komputer i zaczyna proces instalacyjny ( wybieram instalacja systemu windows) po chwili pojawia się komunikat "błąd/brak pliku mv91xx.sys. proszę nacisnąć klawisz" i to tyle ..nic się nie da zrobić.
matiss88 napisał(a):Słyszałem o programie HD..cośtam ale nie wiem czy on coś pomoże. Sciagnalem nowe sterowniki uaktualnienia itp do każdego z produktów systemu jak i toshiby który znajdue sie na komputerze ale to nic nie daje..!
matiss88 napisał(a):Jak mam sformatować dysk , nie wiem czy to jest istotne ale na dole laptopa posiadam kod do windows xp ..ktoś mi powidział ze posiadam dedykowany windows i że bez płyty toshiba recovery nie moge sformatować dysku.! co mam zrobić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości