chce zmodernizowac swojego kompa i kupuje prawie wszystko do niego od procka po ramy oprócz oczywiscie obudowy zasilacza i dysku twardego
 chce zmodernizowac swojego kompa i kupuje prawie wszystko do niego od procka po ramy oprócz oczywiscie obudowy zasilacza i dysku twardego  i mam zapytanie lepiej AMD Athlon 64 x2 5000+ czy lepiej Intel Core 2 Duo E4300 1.8Ghz ? cena ta sama ale czy tez wydajnosc tez taka sama ... plyty mam juz wybrane w zaleznosci od procka
 i mam zapytanie lepiej AMD Athlon 64 x2 5000+ czy lepiej Intel Core 2 Duo E4300 1.8Ghz ? cena ta sama ale czy tez wydajnosc tez taka sama ... plyty mam juz wybrane w zaleznosci od procka  prosze o opinie i pomocne słowo
 prosze o opinie i pomocne słowo  pozrawiam
 pozrawiam  

sam mam tą płytę jest dobra może nie jest jakimś demonem o/c ale jest bardzo stabilna itp.
 sam mam tą płytę jest dobra może nie jest jakimś demonem o/c ale jest bardzo stabilna itp. 

I na sklepach jeszcze jest.
  I na sklepach jeszcze jest. 

cześc bede brał bezpośrednio z hurtowni wiec spytam sie czy mają ta płyte główną ale raczej wolałbym chyba tego gigabyta bo raczej ufam tej firmie... No i oczywiscie musze miec płyte główną z SLI
 cześc bede brał bezpośrednio z hurtowni wiec spytam sie czy mają ta płyte główną ale raczej wolałbym chyba tego gigabyta bo raczej ufam tej firmie... No i oczywiscie musze miec płyte główną z SLI