AMD Athlon XP, 1750 MHz (10.5 x 167) 2100+
warto to w ogóle wymieniać? czy ktoś z Was zna realną cenę płyty z tytułu?

Płytę za ~650zł, na socket 775 (Intel) chcesz włożyć do kompa, w którym masz Athlona XP? Sorry ale to nie przejdzie
 Płytę za ~650zł, na socket 775 (Intel) chcesz włożyć do kompa, w którym masz Athlona XP? Sorry ale to nie przejdzie  Obecną płytę masz bardzo dobrą jeśli nie najlepszą na socket A, więc nie wiem po co kombinujesz. Resztę sprzętu pewnie też masz z prze paru lat, więc obecnie lepiej dozbierać kasy, sprzedać starą platformę i kupić całkiem nowego kompa
 Obecną płytę masz bardzo dobrą jeśli nie najlepszą na socket A, więc nie wiem po co kombinujesz. Resztę sprzętu pewnie też masz z prze paru lat, więc obecnie lepiej dozbierać kasy, sprzedać starą platformę i kupić całkiem nowego kompa  Też tak za niedługo robię...
 Też tak za niedługo robię... 

kalcyt13 napisał(a):myślałem o wymianie od razu płyty i procesora i zastanawiam sie nad sensem tego posunięcia?

kalcyt13 napisał(a):czy w przypadku tej płyty i odpowiedniego do niej procesora coś zyskam na wydajności komputera?
kalcyt13 napisał(a):acha, te płyte ktos mi zaproponował za 150 zł...

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości