Problem mam taki tak samo jak kolega z innego tematu długo wczytuje mi sie okienko startowe asrocka lecz nie dzieje mi sie to od kąd mam nowa myszke steelseries xai lecz od czasu gdy byla burza wylaczyl mi sie komputer za tych czasow mialem microsoft ie 3.0 lecz mi sie zepsula i zaczelem miec takie problemy potem kupilem xai napoczatku tak jak pisali juz w innym temacie wylączalem myszke z usb przy starcie i wszystko ladowalo sie pieknie szybkow sie wlacza w moze max 8 sek? dodam ze system wykrywa mi gamming device steelseries i jest wnim napisane ze przyjmuje doniego klawiature i myszke lecz wyskakuje mi blad unknow divice a mam tylko jedna rzecz podlaczona pod usb jest nim myszka.. próbowalem roznych sposobow ale przeczytalem jedną opinie na temat plyty glownej wlasnie tej P67 Pro3 se Cytuje
"Minusy:
Jedyny minus jaki zauważyłem to wstępne problemy z działaniem płyty gdy podłączoną jest mysz SteelSeries Xai - jednak po kilku minutach zabawy w biosie sprawę udało się rozwiązać."
Ten oto autor uporal sie z problemem w biosie lecz niestety to stronka gdzie wyraza sie tylko opinie i nie ma rejetracji wiec autor praktycznie byl anonimowy i nie da sie znim skontaktowac
przeszukujac stronke asrocka znalazlem update do biosa ktore cos tam pisalem o steelseries xai lecz biosa Nie uefi nie wiem czy Oni poprosut biosem nazywaja te uefi ale chyba watpie przegladalem dzial download i nie znalazlem nic o update uefi jestem zielony jesli chodzi o ten temat
Prosze o pomoc w tej sprawei bo deneruje mnie to mam dobrego kompa wlacza mi sie jak jakis stary dziad
mam win 7