marloon666 napisał(a):mam obecnie zainstalowanego kerio,ad-awere i avasta
marloon666 napisał(a):ale i tal wiem ze na dysk dostal mi sie trojan
No i tu właśnie zastanów się, czy jest sens robienia formata, skoro jest wiele narzędzi do ich usuwania? Np. wspomniany hijackThis, Spyware Remover czy jakoś tak.marloon666 napisał(a):Miedzy innymi wlasnie przez te trojany musialem dzisiaj zrobic format
tyrex napisał(a):Skorzystaj z rady mutopompki i wywal avasta!
pcchack napisał(a):fluid napisał:
avast to dobry antyvir
No nie powiedzialbym paru zaufanych informatykow mi go odradzalo pozatym nie potrafi usunac wielu trojanow a tylko co 3 sec wyswietla komunikat o tym samym wirusie. Naprawde go odradzam. POZDRO
Ja nie bede jednak patrzyl pod katem iz uzywasz go tylko Ty, tylko przecietny uzytkownik i dla niego ten program czyt.Avast!(bo o Kerio juz troche pisalem kiedys) bedzie delikatnie mowiac bomba z opoznionym zaplonem......Dla mnie ejsli program ze znanych algorytmow kompresji rozpoznaje jedynie UPX, pozwalajac sie tym sposobem przesliznac wirusom w programach skompresowanych za pomoca Neolite czy ASPack to nigdy nie polece go zwyklemu smiertelnikowi.....Ty mozesz sobie Avasta! spokojnie uzywac......Bo on dziala wbrew pozorom na 2 silniki: swoj wlasny programu+Twoj rozum
peterlampas napisał(a):powiedzcie mi który lepszy kaspersky personal pro czy mks 2005
peterlampas napisał(a):najlepszy antywirus to AVAST 4.6 HOME EDITION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości