ale to nie jest prawda anime rozwija wyobraznie a to chyba dobrze
czekam na wasze wypowiedzi

Zip napisał(a):wiem wiem Fluid mnie zje na GG ale ANIME to wielkie gó**o !!
Nie cierpie anime !!
Reveler napisał(a):Przytoczę przykład ze swojego życia, choc mi nie wyszedł i sie po nim "zablokowałem"... Kiedy chodziłem do gimnazjum modny był Dragon Ball, właściwie to był jego największy rozkwit.. Modne były zabawy w stylu KameHameha (przynajmniej ja sie bawiłem).. No i jednego letniego popołudnia (lub wiosenno-letniego) leżąć na sofie w swoim pokoju słuchałem radia (RMF FM) i postanowiłem zebrać energię w ręce (z kumplem ćwiczyliśmy w szkole).. cicha muzyka, otwarte okno przez które dochodził letni powiew powietrza i śpiew ptaków sprawił że sie rozluźniłem do tego stopnia że utrzymałem sie w stanie "pustego umysłu".. miałem totalnie czysty umysł, no i wtedy w mojej prawej ręce w której kumulowałem energie pojawiła sie mała czerwona kulka.. widziałem ją prezz ułamek sekundy, gdyz wraz z tym miałem uczucie jakby życie ze mnie uchodziło, straciłem odech i serce na chwile staneło.. tak mnie to wystraszyło że mimo radości z tego co zrobiłem nie byłem w stanie tego juz powtórzyć.. byc może dlatego iż wiedziałem że jest mnie na to stac i nie byłem w stanie oczyścić umysłu, tylko myślałem o tym by to zrobić (w dodatku nie umiejętnie)...
Ehh.. troche sie rozpisałem..
mikstet napisał(a):ps. kto nie oglądał DBwszyscy moi koledzy oglądali
tylko ciekawe który z nich sie otwarcie do tego przyzna??
Reveler napisał(a):tylko ciekawe który z nich sie otwarcie do tego przyzna??
damian.1 napisał(a):nie pamietam tytułu ale historia młodego piłkarza
Reveler napisał(a):Dam przykład: bienie Tom za Jerrym, nagle ten drugi bierze patelnie i z całej piz** kotu w twarz.. kot sie zakołysał i nic dalej biegnie..
Reveler napisał(a):rozwija umysł
Reveler napisał(a):bardziej życiowe
Rufus napisał(a):Ja ogladalem wszystkie odcinki nawet po 3 razy i sie tego nie wstydze![]()
Wariat napisał(a): ten odlatuje na kosmos a zaraz wraca z siłą megakamehameha
Wariat napisał(a):i to według ciebieReveler napisał(a):rozwija umysł
oraz jestReveler napisał(a):bardziej życiowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości