Ojej - tak malo odpowiedzi

i tak malo trafne. Mialem nadzieje ze bedzie lepiej
Na ale po koleji:
1. Karta nie była nigdy podkrecana - choc mam zamiar to zrobic. Nie wiem czemu lecz wydaje mi sie ze wiele gier powinno chodzic duzo lepiej.
Narazie o podkrecaniu wiem tyle co o rozrusznikach w migach wiec dluga droga przedemna nim wezne sie za konkretne dzialania.
2. Karta jest na slocie PCI-E
3. Czujnika chlodzenia karty nie widze lecz:
- płyta ma 44' - to najwyzsza temp zaraz po procku ktorego temp wacha sie od 38-51'
- gra pokazuje takie 'artefakty' (jak ktos ladnie ujal) niezaleznie czy zaraz po wlaczeniu kompa czy tez po 24h pracy
4. Wszystkie przyspieszenia sa wlaczone (nie wiem co tam robi AGP skoro nie mam takiego slotu na plycie)
5. Przetestowac nie mam gdzie, a oddac do servisu (a raczej wyslac) mozna zawsze. Czy jednak wykryja problem?
Dotychczas poza zdaje mi sie zbyt wolnego dzialania sprzetu nie zauwazylem innych problemow. Dopiero w tej grze po wejsciu do wioski cos takiego mi sie stalo. Biegajac po lesie w miejscu gdzie wylazlem z wiezienia nie wszystko jest oka.
Pozatym
razor_71 -> gratuluje wykretnej odpowiedzi. Nie powiedziales nic czego bym nie wiedzial - nie powiedziales nic co moglo by pomoc.. mimo to twoja wypowiedz zejala tak duzo miejsca
*patrzy szerokimi oczami nie mogac ukryc glebokiego podziwy - dlaczego nie ma tu takiej emotki? *
No dobra. Jedno co powiedziales jest dla mnie kompletnie nie jasne - co nie znaczy ze jakos moglo by mi pomoc:
sprawdź w BIOS-ie Side Bus Adressing i Fast Writes
Mimo to ze powiedziales co mogloby mi pomoc nie powiedziales co to za opcje oraz
co mam z tym zrobic xD
Wyjasnij nieco jasniej