dami1988 napisał(a):jest to program umożliwiający automatyczną analizę czasu pracy kierowców w oparciu o tarczki tachografów.
Że tak...Kodzio napisał(a):Że co?, że jak?
No właśnie też to znalazłem ale po co komuś program do analizy tachografów? czy jak to sie tam zwie
fluid23 napisał(a):predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli)
dealeroki napisał(a):fluid23 witam a nie moglbys zalatwic programu tacho scan poniewaz tez by sie przydal a jest on nam potrzebny na lekcje Spedycji i dlategfo szukamy takich programow a kształcimy sie w technikum transportowym
Robertj napisał(a):fluid23 napisał(a):predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli)
Oj chyba myli![]()
kemot301 napisał(a):dealeroki napisał(a):fluid23 witam a nie moglbys zalatwic programu tacho scan poniewaz tez by sie przydal a jest on nam potrzebny na lekcje Spedycji i dlategfo szukamy takich programow a kształcimy sie w technikum transportowym
Hej, nie rozpędziłeś się. Taki program z licencją to trzeba kupić. Nikt w szkole nie zainstaluje pirata![]()
![]()
![]()
Dyrko by wyleciał szybciej od pocisku z PM wz. 63
![]()
Pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: techmartin oraz 3 gości