Popatrz kiedy był post pisany!!! -> 16.08.2004!!!! Więc na 1000% link jest nieaktualny!metal napisał(a):Można prosić o nową lokalizację??
A Sam poszukać nie umiesz??? Cieżko???? Czekacie tylko na gotowca......metal napisał(a):Dlatego proszę o link do programu, jeśli ktoś ma... Zamiast robić syf na forum i zakładac nowy temat dopisuję sie w istniejącym - czy cos w tym złego??
metal napisał(a):Co forum to obyczaj...
Zgadza się! Tutaj też.... Ale inaczej wygląda post napisany na "nowo" z wtyłumaczeniem, że szukałeś w szukajce i znalazłeś ten właśnie post (podając do niego odnośnik) i zaznaczając, że nie działa, niż zakładać nowy temat i pisać np. Szukam w/w programu!metal napisał(a):gdzie indziej za zakładanie istniejących tematów dostaje sie warningi.
A kto CI tu pojechał po ambicjji? Że napisałem, że ciężko samemu poszukać? Że czekacie na gotowce? Hmm... OK. Niech sobie to każdy zinterpretuje jak chce. Wasza sprawa...metal napisał(a):Poza tym prosze nie jechac mi po ambicji, bo to brak kultury
I jak widzisz... znalazłeś linka... Działa, ale zrywa CI połączenie.... Pomijam to, że transfer możebyć lichy, ale sam widzisz... Znalazłeś (jak to mnie nie obchodzi), ale ważne, że znalazłeś!!!! I to się liczy... Kto chce, to znajdzie.metal napisał(a):linka znalazłem ale rwie mi połączenie wiec prosze o pomoc
Tu są takie same zasady, jak na innych forach. Są pisane regulaminy aby user się do nich dostosowywał. Jeśli ich nie przestrzega -> jego sprawa.. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma... Macie wybór.... Proste.metal napisał(a):ale skoro tutaj panują inne prawa to zegnam.
MUTOPOMPKA napisał(a):Mogę go pociągnąć z osiołka i udostępinić Ci na moim serwerze,
metal napisał(a):ale skoro tutaj panują inne prawa to zegnam.
fluid23 napisał(a):
Szkoda twojego czasu panie Tomaszu widac ze jednostka miala alergie na regulamin oraz porzadek na forum i sama zrezygnowala
Łatwo byc cfaniakiem przez internet, co??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości