Pozdrawiam
leonsio napisał(a):Chciałbym zmodernizować mój komputer,tzn. wymienić płytę główną z procesorem możliwie niewielkim nakładem finansowym.Obecnie posiadam pł.Shuttle AK12 ,AMD Duron 1 GHz ,Geforce 4 MX 440 64 Mb 128 bit ,HDD Maxtor 40Gb ,384 RAM (1 kość 256 SDRAM 133,druda 128SDRAM 133) ,oraz DVD ROM Samsung i nagrywarkę Liteon,zasilacz ROPLA 300W.Nie wiem czy te pamięci nie będę musiał wymienić na DDR-y,bo czy są takie płyty co obsługują SDRAM i DDR-y isą na tyle opłacalne by wziąść je pod uwagę przy zakupie.Może lepiej zmienić przy okazji kości pamięci na DDR a te moje sprzedać. Proszę o porady w mojej sprawie .
Pozdrawiam
n1bo napisał(a):Aha i jeszcze dodam tyle ,żę na Hynixach , Abicie Nf7 + Dobra zasiłka ( Forton , Modecom ) możesz sporo podnieść FSB co napewno doda niezłego kopa temu prockowi :]
Tu nie chodzi o przekonanie, zresztą popatrz na to, abym nie był gołosłowny:leonsio napisał(a):Grafę także wymienię ,przekonałeś mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości