http://ww5.tvp.pl/ViewPage.php?Cat=995&id=2005/04/03/192898
tutaj są filmy ale mnie interesują te z lepszą jakością, może ktoś wie jak je ściągnąć??
z góry dzięki
A czy ja pisałem o Firefoxie? Pisałem o Flashgecie, czyli download managerze.looky napisał(a):ale ja mam Firefoxa i jak klikne prawym na link gdzie pisze 160 - 1200 kbps to nic takiego mi sie nie pojawia ;(
looky napisał(a):ale ja mam Firefoxa i jak klikne prawym na link gdzie pisze 160 - 1200 kbps to nic takiego mi sie nie pojawia ;(
Przecież napisałem, że musisz mieć Flashgeta!.looky napisał(a):IE mi nie działa, cooo mam dalej robić??
No to OK. U mnie leci 128kB/s (max łącza). Filmiki nie dla mnie, tylko dla znajonych moich rodziców...looky napisał(a):Prędkość nie schodzi mi poniżej 30 KB/s
looky napisał(a):duzo juz sciągnąłeś?? które ściągasz?? a jak zrobiles ze tak szybko ci idzie ja tez mam modemik 128!!
looky napisał(a):ja sie pomylilem i zle mnie zrozumiales mam 128 kilo bajtów modemik i teraz transwerek mam 40 kilo bajtów/s co mam zrobic zeby bylo szybciej??
Ale jeśli ma takie samo łącze co ja (1Mbit) to powinno lecieć z max transferm!!! Ewentualnie może być w sieci 1Mbit, na której jest kilku userów....Kodzio napisał(a):Kupić szybszy pakiet. Oto moja wspaniała rada A może poprostu ten serwer z którego ściagasz nie pozwala na to by ściągać szybciej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości