hah, ja tez sie nie bawilem w zdjecia seryjne (heh nawet nie bardzo bo robi zdjecia co 1 sek i nie trafilem ani razu wiec lepiej samemu i tak jak kahoona napisał lepiej się tak pobawić

Sorki, ale nie wstawialem na up.programosy.pl i cos nie wchodzily foty, i tez nie mam za bardzo czasu, wstawie w najblizszym czasie ;p
[ Dodano: Dzisiaj o 10:08 ] jak ja widze Wasze zdjęcia to wstydze soie szczerze mowiąc wstawic to moje, nawet skoro stworzylem takowy temat bo porownujac Wasze paraty (lustrzanki i lepsze od mojego) to z moim cyfrakiem nie ma kompletnego porownania.... nie no ale wstawie, mnie sie podobaja (sa rozmazane troche bo nie wiem jak ustawic makro-jak klikne makro to na 1 sek ustawia piekna no po prostu ostrosc a potem jak chce zrobic fote to sie zmienia ostrosc i wychodza jakie wychodza, widac na zdjeciach, no ale wstawie, moze kiedy mi sie uda lepiej zrobic, jakies cudo moze i wyjdzie

hehe pomarzyc mozna ;p zdj 0659 jak sie dobrze przyblizy to nawet nie rozmazane bardzo wychodzi.
Foty: (spakowane bo zajuja po prawe 3mb kazda wiec slabo ida na jakims zewnetrzym serwei)
http://www.ciekawy.yoyo.pl/krople.rar