Z góry dzięki

numerancik napisał(a):Witam. Chciałem się zapytać w jaki sposób zamknąć otwarte porty w Norton Personal Firewall 2005.
Z góry dzięki

numerancik napisał(a):Ale pomimo dodania regółki dla portów 21 i 23 Symantec Security Scanner twierdzi, że są otwarte. Co zrobić?
numerancik napisał(a):Symantec Security Scanner

numerancik napisał(a):ten skaner poradził mi abym zainstalował norton personal firewall... a mam go zainstalowanego. To jest bardzo dziwne...
 Skaner firmy Symantec i poleca Ci zainstalowac Nortona??hmm........Pomysl sobie ze kazdemu tak radzi, bez wzgledu na soft czy ustawienia.....Zasady rynku
 Skaner firmy Symantec i poleca Ci zainstalowac Nortona??hmm........Pomysl sobie ze kazdemu tak radzi, bez wzgledu na soft czy ustawienia.....Zasady rynku 

numerancik napisał(a):I skanowałem Quick Testem na PC Flank. Jeszcze gorzej...
numerancik napisał(a):Twierdzi że z mojego kompa mogą "wyciec" osobiste informacje, i że porty niektórych trojanów mam otwarte

Przy NPF i "medium" nie ma na to sznas, no nie ma
 Przy NPF i "medium" nie ma na to sznas, no nie ma  
 numerancik napisał(a):I polecił zainstalować Outpost Firewall Pro

numerancik napisał(a):A jeszcze pytanko: jak dobry wg. Ciebie jest ZoneAlarm?

, wiec pomijając ten chwyt reklamowy to na obu stronach przeszedłem testy w 100%, na pcflanku nie skanowałem tego portu z FTPem, ale wynik były taki sam. Mam Kerio, więc nie można posądzić, żadnych ze stron o stronniczość i nieprawdziwe wyniki.
, wiec pomijając ten chwyt reklamowy to na obu stronach przeszedłem testy w 100%, na pcflanku nie skanowałem tego portu z FTPem, ale wynik były taki sam. Mam Kerio, więc nie można posądzić, żadnych ze stron o stronniczość i nieprawdziwe wyniki. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości