http://www2.olympus.pl/consumer/29_digital_camera_fe-310_18519.htm
nie znam sie i nie jestem pewien czy jest dobry, co o nim sądzicie a moze polecicie jakiś inny do 500 zł ??
cyfrowa? chyba chodziło ci o optyczna ( mechaniczną ) bo cyfrowa to niczemu nie służyszczoti napisał(a):stabilizacja obrazu była cyfrowa
można widzieć po co ? będziesz robił odbitki większe niż A4 ? ( już przy 5 MPX można zrobić odbitkę blisko A4 a im więcej Pikseli upchanych na normalnej matrycy ( większości 1/2,5 ) tym większe szumy, gorsza jakość zdjęć )szczoti napisał(a):posiadał minimum 8 Megapikseli
szczoti napisał(a):tak, maksymalna cena to 500 zł
TELEPATYCZNY napisał(a):Ten Olympus na dodatek ma karty XD czyli mniej popularne i ciut droższe od SD
TELEPATYCZNY napisał(a):tylko 4 krotny zoom
szczoti napisał(a):u mnie pełna amatorszczyzna xD
okocza napisał(a):więc nie sądzę aby był potrzebny większy zoom
to róznie można rozumieć "amatorsko". Ale jak najbardziej 4X wystarczyszczoti napisał(a):minimum 8 Megapikseli
okocza napisał(a):jak większość jeśli nie wszystkie Olki
TELEPATYCZNY napisał(a):to róznie można rozumieć "amatorsko"
TELEPATYCZNY napisał(a):pokopało mi się z FUJI który chyba powoli odchodzi od SD i większości kompaktów wprowadza xD i Sd albo i nawet samo SD ( ot dla komfortu )
bardzo dobry sprzęt podobnie jak Fuji S5600 ( bo niestety S6500 już drożysz niż 500 zł i od razu uprzedzam ewentualnie pytanie: Niestety tańsze nowe S5700 czy S5800 nie są "następcami" S5600 i mimo lepszych parametrów na papierze spisują się gorzej i nie dają tyle frajdy ) no ale to już decyzja szczoti, i tego czy chce nowy czy używany.okocza napisał(a):Canon S2 IS
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości