I nie wiem czy moja karta będzie go obsługiwać (rozdzielczoś,itp) Karta to Geforce 6600 Gt GigaByte

Pietrus napisał(a):I nie wiem czy moja karta będzie go obsługiwać (rozdzielczoś,itp) Karta to Geforce 6600 Gt GigaByte

Pietrus napisał(a):I czy dobry ten monitor? Opłaca się?

Pietrus napisał(a):Bez problemu będzie tą rozdzielczość ogarniać? 1680 x 1050 piksele

Pietrus napisał(a):I czy dobry ten monitor? Opłaca się?
 Tak jak napisał Mike chyba ta iiyama będzie nieco lepszym wyborem.
 Tak jak napisał Mike chyba ta iiyama będzie nieco lepszym wyborem.

mianowicie te WS o ile nie wiesz to przy 20 calach normalnego obrazu (kwadrat) to wersja WS jest niższa o 4-5 cm
 mianowicie te WS o ile nie wiesz to przy 20 calach normalnego obrazu (kwadrat) to wersja WS jest niższa o 4-5 cm  no chyba , że ci to nie przeszkadza
 no chyba , że ci to nie przeszkadza 

razor_71 napisał(a):Samsung jak najbardziej ciekawy.....tylko jedno ale posiada Smile mianowicie te WS o ile nie wiesz to przy 20 calach normalnego obrazu (kwadrat) to wersja WS jest niższa o 4-5 cm Sad no chyba , że ci to nie przeszkadza
Mike013 napisał(a):http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/iiyama/20_i_wieksze/22_iiyama_ProLite_E2200WS_black/pelny,id,33917/

BTW próbujesz to ustawić we właściwościach ekranu czy sterownikach karty graficznej?
 BTW próbujesz to ustawić we właściwościach ekranu czy sterownikach karty graficznej?

Synchronizacja pionowa 56 - 75 Hz
Częst. odświeżania przy rozdzielczości optymalnej 60 Hz

Troche szkoda ale i tak głównie to oglądam filmy, więc to bardzo nie przeszkadza ;]
 Troche szkoda ale i tak głównie to oglądam filmy, więc to bardzo nie przeszkadza ;] 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości