Yogi_18 napisał(a):@High Voltage ciekawy sprzęt ale... osobiście mam uraz do Radków Confused (ATI Mobility Radeon HD 2600)
Witaj w klubie - też miałem uraz do nich, i po 1 radeonie istniał dla mnie tylko ge force, ale od momentu jak zakupiłem tego notebooka to zdanie o radkach zmieniłem

Przez miesiąc mnie przekonywali bym go wziął, zamiast czegoś gorszego (ram i procek) z gf8600GT. No i sie udało i nie żałuję

Toshiba Satellite A200-10W Core2Duo T7200 2.00/15.4/1024II/200s/DVD+/-RW/WLAN/BT/Kam1,3MP/Vista Home Premium
Karta graficzna - gf 7300... Nie dorównuje w niczym temu radkowi, a do tego mniej ramu, gorszy procek, slabszy dysk... odpuść sobie ten model.
Yogi_18 napisał(a):1. Czy Magistrala FSB: 533 to dobrze czy mało ?? (patrząc na inne to często jest 800)
Zależy w czym, jeżeli będziesz chciał obciążać procek, to możesz odczuć różnicę w magistrali.
Yogi_18 napisał(a):2. Czy w Satellite udzie zmienić system na WinXP Pro ??
High Voltage napisał(a):I jest bezproblemowa możliwośc zmiany systemu na XP - sterowniki są do wszystkiego.

Yogi_18 napisał(a):3. Jak to jest w Nootebookach z Pixel Shaderami i innym bajerami, są one czy nie ??
Wszystko jest
Na tej hd 2600 gram w DOD:Source (silnik half life 2) w rozdziałce 1280x800 i wszystkie detale na high i mam koło 50fps, czyli dużo ( w aax4 jest koło 30)
W COD4 ta sama rozdziałka i wszystko medium i też chodzi bardzo płynne. Na high nie testowałem, bo nie widziałem potrzeby takiej, a wydaje mi sie, że poszło by i chodziło dobrze.
Dlatego radze Ci się zastanowić, na prawdę nie będziesz miał urazy do tego radka