Witam!
1.Posiadam taką klawiature:
http://www.pc.deal.pl/akcesoria/klawiatury/KLAWIATURA_I-BOX_PHANTOM_PS-2_MULT.FLAT_CZAR-SREB/KLAWIATURA_I-BOX_PHANTOM_PS-2_MULT.FLAT_CZAR-SREB.html
I mam problem z klawiszami funkcyjnymi.
Po lewej pod pokrętłem są klawisze multimedialne:
Strona Główna,
Poczta,
Odśwież,
Ulubione.
Ale działają tylko na IE. Czy da się zrobić żeby odpalał się Firefox, Thunderbrd, Odświeżało i pokazywało ulubione w FF.
Dalej po prawej. Od góry Jest Wyłącz komputer, Mój komputer, Kalkulator. To mi odpowiada. Niżej jest: Odpal WMP, Stop, Play/Pause, Mute. Odpal WMP zmieniłem na Odpal Winampa, Mute jest ok, ale Stop i Play/Pause działa tylko w WMP. Da rade zmienić?
Niżej jeszcze jest krzyżak góra i dół od głośności i to działa ok ale Lewa prawa czyli poprzedni następny utwór działa tylko w WMP. czy da rade to zmienić.
2. Szukam ciekawych tematów o matematyce. Redaguje szkolną gazetke matematyczne. W tym roku opisałem już fraktale, Wielkich Uczonych, złudzenia optyczne. I szukam tematu na następne wydanie. Chodzi mi o same tematy, a nie prace. Więc nie jest to zadanie domowe gdyż nie jest to praca przymuszona a z własnej woli prosze tylko o tematy a nie prace