Robert napisał(a):dlaczego zdecydowałeś się na procesor 4 rdzeniowy?
Na razie gry nie obsługują 4rdzeni ale myślę przyszłościowo i jest zrobiony w technologi 65nm a e8400 proces technologiczny 45 nm, więc chyba starszy jak się mylę proszę o sprostowanie
chłodzenie na proca i obudowa i dysk też mają się pojawić na liście części?
Tylko proc, karta, ramy płyta i cd bo resztę posiadam
Robert napisał(a):(280 dziś weszła) będą narazie drogie, a moc 8800gts 512m w zupełności wystarczy
I właśnie się zastanawiam czy nie poczekać do końca wakacji nawet ponieważ te 280gtx i 260gtx spowodują obniżkę ceny kart graficznych
Robert napisał(a):Grafa - 9800gtx cena/wydajność = mała opłacalność, lepiej wziąć tańszego 9800GTX,

podałeś tą samą kartę graficzną chyba myślałeś że podałem GT2
[ Dodano: Dzisiaj o 21:30 ] Robert napisał(a):płyta główna - Asus Pk5 Pro, Msi p35 neo-2fir/fr , Abit IP35- pro
Qrde mam teraz Gigabyte i jestem strasznie zadowolony a miałem MSI i jeszcze jedną nie pamiętam z której firmy to był szajs szczególnie wtedy pamiętam z tym Raidem i chipsetem EVGA czy samo VGA nie dało szło tego ustawić

brrr...
[ Dodano: Dzisiaj o 21:32 ] Lecter napisał(a):Zasilacz też taki nie jest potrzebny
najwyżej chyba 50zł oszczędzę a tatko w przyszłości zmiana nie będzie potrzebna bo mam też kompa który powinien mieć zasilacz 400W a ma 300W chiefteca i chodzi już rok więc nawet za parę lat jak będzie potrzebny 800W to i tak ten wystarczy