Jaka firme najlepiej wybrac i jaki zasilacz do tego?
EDIT: czy warto poczekac do konca lutego jak wyjda geforce 9800 i wtedy moze stanieja inne karty i jakas lepsza kupic? :>
Aha, no ok niech bedzie ta co radzio ma xD tylko jaki zasilacz do tego jak najtanszy i zeby mi sie komp nie spalil xD
Czy ten ModeCom bedzie idealny? bo w przyszlosci to jedynie wymiana procka i plyty mi zostaje czy on to pociagnie bez problemu czy lepiej dolozyc "pare" zlotych?780/1900 Mhz, 320 jednostek shaderów
Dante777 napisał(a):i jeszcze jedno czy ten radeon ZALMANA nie jest juz krecony jakos?
Dante777 napisał(a):a jesli nie bede robil oc? nigdy tego nie robilem i troche sie boje xD
Czy ten ModeCom bedzie idealny? bo w przyszlosci to jedynie wymiana procka i plyty mi zostaje czy on to pociagnie bez problemu czy lepiej dolozyc "pare" zlotych?
Dante777 napisał(a):a jesli nie bede robil oc? nigdy tego nie robilem i troche sie boje xD
Bartexx napisał(a):nieopłaca się ładować kasy w karty fabrycznie podkręcone bo za mniej pieniędzy masz to samo.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości