trzeba przerabiac konsole? aby nagrac gre trzeba miec specjalna nagrywarke?mozna grac na normalnym tv? dziekiCrossFire napisał(a):i dysk jest wyłącznie do tego
ziemowyt napisał(a):lepiej kupic ta konsole czy nowego pc?
takie jakieś schizy mam A ja mam takie pytanie, czy konsole premium z 2006 roku maja ten sam problem z ROD co Core system i ile kosztuje naparwa tego.Dhogar napisał(a):a ten z 2007 maja lepsze chlodzenie?
Kupilem juz tego xboxa. Dzisjaj nagralem fife 08, ale po wlozeniu do dvd pisze ze nie moze odczytac plyty. Jak jest w nagrwyarce od kompa to jest podpisana jako XD2DVD_NTSC (a jak sciagalem gre to pisalo ze wersja PAL) ale teraz nie wiem czy to tylko tak podpisane, czy zla wersja bo chyba zle nagralem, (wzialem w neronie nagraj obraz na dysk i jakos sie nagralo) nie chcem tracic kolejnej plyty, no jedyne jakie mam w zaiegu to 6 zl i jeszcze musze daleko po nie jechac a zostala mi ostatnia, a wiec moze ktos wie jak sprawdzic jaka to wersja gry? mam XDVDMulleter ale zeby sprawdzic jaka to wersja musze miec plik XBE, ale nie wiem skad go wziasc. Z gory dzieki za pomoc.Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości