Mialem kupic Lapa ale po przemysleniach stwierdzilem ze jednak Xbox
 Mialem kupic Lapa ale po przemysleniach stwierdzilem ze jednak Xbox  

zbanowali go
 zbanowali go  heh ...szkoda bo stracilem kumpla na xbl
 heh ...szkoda bo stracilem kumpla na xbl 

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Patriota napisał(a):Hehe ty nic nie dostaniesz, liczysz na jakis kod czy cus? Masz to zapisane w pamieci konsoli, musisz tylko przez xa zarejestrowac sie na XBL a podczas tej rejestracji konsola spyta sie czy chcesz tam skorzystac z 30dniowego Live. No i zatwierdasz i masz golda na miech. Takze nie szukaj niczego w pudelku zwiazanego z goldem, bo tego nie ma.

.
 . 

fluid napisał(a):prorok jakis czy co

i dokupienie tylko karty pamięci
 i dokupienie tylko karty pamięci  czyli że gram normalnie i nagrywam stan gry.
 czyli że gram normalnie i nagrywam stan gry.
 chodzi mi o to czy jak bede miał xboxa 360 core i nagram stan gry np jakieś wypasionej gry to czy memory card mi w zupełności wystarczy
 chodzi mi o to czy jak bede miał xboxa 360 core i nagram stan gry np jakieś wypasionej gry to czy memory card mi w zupełności wystarczy  czy i tak i tak bym póxniej musiał dokupić hdd właśnie skuli tych plików które zapisuje na hdd.
 czy i tak i tak bym póxniej musiał dokupić hdd właśnie skuli tych plików które zapisuje na hdd.
 Czy gry taki jak gears of war lub lost planet będą fajnie wyglądać na takim telewizorze pod względem grafiki i wszystkich innych szczegołow,i jak to wygląda z rozdzielczością na takim zwykłym telewizorze czy fajnie to wygląda
 Czy gry taki jak gears of war lub lost planet będą fajnie wyglądać na takim telewizorze pod względem grafiki i wszystkich innych szczegołow,i jak to wygląda z rozdzielczością na takim zwykłym telewizorze czy fajnie to wygląda  Bo niestac mnie na telewizor z opcją hdtv.
 Bo niestac mnie na telewizor z opcją hdtv.

Bo jestem pewien że wieksza liczba posiadaczy xboxa niema tak dobrego telewizora z hdtv,no ale wiadomo im większy telewizor i lepsza rozdzielczość tym lepiej.Pozdro
 Bo jestem pewien że wieksza liczba posiadaczy xboxa niema tak dobrego telewizora z hdtv,no ale wiadomo im większy telewizor i lepsza rozdzielczość tym lepiej.Pozdro 

Potwierdza. Dzisiaj tez kupilem wlaczam gram 1.5 i stwierdzam ze monotomia i nudne. Gdy sie zoorientowalem ze gram w Arecade mod to omaly wlos zawalu nie dostalem. Przelozylem sie na tryb kariery i poprostu miodDeadOrAlive napisał(a):fluid napisał(a):prorok jakis czy co
nic tak nie cieszy jak czyjeś nieszczęście, no nie.....
Forza Motosport 2 wymiata, najlepsza ścigałka w jaką grałem (w polskiej wersji językowej), kupujcie, kupujcie.
pa
 Kupilem wersje dla kolekcjonerow i jeszcze nawe znizke 12 euro dostalem
 Kupilem wersje dla kolekcjonerow i jeszcze nawe znizke 12 euro dostalem 

,czy ten telewizor wyciągnie 100% możliwości z obrazu i grafiki  z xboxa
 ,czy ten telewizor wyciągnie 100% możliwości z obrazu i grafiki  z xboxa  czy rozdzielczość wnim 1366x768(wxga) będzie odpowiadać przy rozdzielczości xboxa:Obsługa trybów 480p,720p,1080i, oraz po ostatniej aktualizacji Dashboardu 1080p i czy złącza(pisze w danych technicznych) odpowiadają do xboxa
 czy rozdzielczość wnim 1366x768(wxga) będzie odpowiadać przy rozdzielczości xboxa:Obsługa trybów 480p,720p,1080i, oraz po ostatniej aktualizacji Dashboardu 1080p i czy złącza(pisze w danych technicznych) odpowiadają do xboxa  

jeśli ktoś chce grac na pirackich grach i używa  firmware'u a chce grać przez xbox live to microsoft to wykrywa i go banuje.Jakie potem śa konsekwencje jak ktoś ma zbanowaną konsole
 jeśli ktoś chce grac na pirackich grach i używa  firmware'u a chce grać przez xbox live to microsoft to wykrywa i go banuje.Jakie potem śa konsekwencje jak ktoś ma zbanowaną konsole 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości